De winkel zal gesloten zijn van vrijdag 12 April t/m 19 April. Vanaf zaterdag 20 April zijn wij weer open!! Bestellingen via internet worden gewoon verzonden.

Green Stuff Airbrush Cleaning Set #1

39.95

Artikelnummer: GSW11636

Uitverkocht

Verzend/verpakkingskosten

Bestellingen via internet voor 16.00 uur worden dagelijks op dezelfde dag verzonden

Bestellingen Nederland

Tot €10.00: € 8.95
Van €10.00 tot €35.00: €6.95
Van €35.00 tot €100.00: €3.95
Vanaf € 100.00: Gratis
Bestellingen BE/DE: € 12.50
BE Vanaf € 150 € Gratis
Bestellingen FR: €15.00

Een airbrush-reinigingsset is een essentieel hulpmiddel voor iedereen die regelmatig een airbrush gebruikt, en helpt hem in goede staat te houden en voorkomt verstopping, wat problemen met de prestaties kan veroorzaken. De set bevat verschillende basisgereedschappen en benodigdheden om uw verf-airbrushes in goede staat te houden en eventuele verf of andere resten die zich binnenin hebben opgehoopt te verwijderen. Schoonmaken is essentieel om ervoor te zorgen dat het goed blijft werken en om verstoppingen, die storingen kunnen veroorzaken, te voorkomen.

De set bevat een verscheidenheid aan gereedschappen, zoals een reinigingsdraad en borstelset, een mondstuknaald, een airbrush-reiniger van 60 ml en een snelkoppelingsadapter, een stoffen slang en ten slotte een houder.

De draden en borstels zijn speciaal ontworpen om in de verschillende hoekjes en gaatjes te passen, waardoor het makkelijker wordt om achtergebleven resten na gebruik te verwijderen.

De reinigingsoplossing 60ml is een gespecialiseerde acrylformulering die is ontworpen om eventuele acrylverf of inkt die erin vastzit op te lossen. Het is belangrijk om de juiste oplossing voor uw type verf te gebruiken, omdat het gebruik van de verkeerde oplossing de verf kan beschadigen of defect kan maken.

Regelmatig gebruik van deze set kan helpen om de levensduur van uw airbrush te verlengen en de prestaties te verbeteren. Het is belangrijk om het na elk schilderij te gebruiken, om te voorkomen dat verf of inkt uitdroogt en de binnenkant verstopt.

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en geen agressieve chemicaliën of schurende materialen te gebruiken die uw airbrush kunnen beschadigen. Volg altijd de instructies van de fabrikant en haal uw airbrush nooit uit elkaar, tenzij u er zeker van bent dat u hem weer correct in elkaar kunt zetten.

Ideaal voor beginners en hobbyisten, modelbouwers en andere wargames zoals onder andere Warhammer, 40K, AOS, 9thAge, Star Wars Legion en Dungeons & Dragons.

Het bevat:

Houder
Draad set
Borstel Set
Sproeier naald gereedschap
Schonere oplossing 60ml
Quick Release-adapter
Textielslang G1/8H G1/8H