Green Stuff Extruded FOAM XPS 30mm – A4 size #10983

4.40

Artikelnummer: GSW10983

Uitverkocht

Verzend/verpakkingskosten

Bestellingen via internet voor 16.00 uur worden dagelijks op dezelfde dag verzonden

Bestellingen Nederland

Tot €10.00: € 8.95
Van €10.00 tot €35.00: €6.95
Van €35.00 tot €100.00: €3.95
Vanaf € 100.00: Gratis
Bestellingen BE/DE: € 12.50
BE Vanaf € 150 € Gratis
Bestellingen FR: €15.00

Geëxtrudeerd polystyreen hardschuim XPS met gesloten cellen is lichtgewicht, sterk, duurzaam, ideaal voor het bewerken van terreinen zoals heuvels en kliffen, het maken van spelborden, verschillende modelbouwelementen zoals bakstenen, zelfs gebouwen en bases.

Het kan gemakkelijk worden bewerkt met een hete-draadsnijder, hete mes, gezaagd en zelfs gesneden met een scherp mes. Bij verhitting en zelfs bij krachtig schuren geven deze materialen giftige en schadelijke dampen af. Draag daarom altijd een dampmasker of werk ergens goed geventileerd.

WAARSCHUWINGEN:

-Geëxtrudeerd polystyreen XPS kan bij verhitting giftige dampen afgeven. Die verhitting kan worden bereikt bij het snijden met hete draad, krachtig schuren en ook door het aanbrengen van hete lijm.
-Dit schuim mag nooit worden verwerkt in een afgesloten omgeving of zonder het dragen van een gegradueerd rookmasker. Piepschuim snijden met een elektrische zaag zal ook smelten en dampen produceren.
-Gebruik altijd geschikte lijmen zoals TUFT GLUE of hete lijm om piepschuim aan elkaar te plakken.
-Standaard PVA-lijm of witte lijm zal dit schuim alleen plakken waar ze contact hebben met de lucht, waar lucht de lijm niet kan bereiken, dan zal de lijm NIET uitharden en vloeibaar blijven.
-Stof geproduceerd bij het schuren of snijden van piepschuim met een zaag is ook gevaarlijk en moet worden vermeden door een stofmasker te dragen en passende ventilatie en andere veiligheidsmaatregelen te nemen.