Green Stuff Masking Paper Sheet #10498

2.90

Artikelnummer: GSW10498

Uitverkocht

Verzend/verpakkingskosten

Bestellingen via internet voor 16.00 uur worden dagelijks op dezelfde dag verzonden

Bestellingen Nederland

Tot €10.00: € 8.95
Van €10.00 tot €35.00: €6.95
Van €35.00 tot €100.00: €3.95
Vanaf € 100.00: Gratis
Bestellingen BE/DE: € 12.50
BE Vanaf € 150 € Gratis
Bestellingen FR: €15.00

Een vel maskeerpapier is een soort geelachtig papier dat is bedekt met een laagkleverige lijm waardoor het op oppervlakken kan worden aangebracht en vervolgens gemakkelijk kan worden verwijderd zonder resten achter te laten of het oppervlak te beschadigen. Het wordt vaak gebruikt bij het schilderen en repareren van autocarrosserieën om gebieden te beschermen die niet geverfd mogen worden of om scherpe verflijnen te creëren. Het kan ook worden gebruikt in kunstnijverheid, grafisch ontwerp en andere toepassingen waarbij een tijdelijke lijm nodig is.

Met dit hoogwaardige zelfklevende maskeerpapiervel kunt u grote en kleine maskers maken voor zeer ingewikkelde ontwerpen. Dit maskeermateriaal maakt zuivere en gemakkelijke sneden mogelijk met een schaar of een scherp mes, zelfs rechtstreeks op het model.

Dankzij de lichte transparantie kan hij ook op een tekening of oppervlak worden geplaatst voor het overtrekken of kopiëren van patronen en vormen.

Ontworpen voor gebruik met elk type verf voor een zuivere definitie en lipvrije randen zonder enig spoor van lijm achter te laten. Het matte oppervlak voorkomt dat de verf langs de randen glijdt.

Het wordt vaak gebruikt in combinatie met afplaktape, afplaktape voor rondingen, vloeibaar masker en maskeerplamuur, een soort plakband dat kan worden gebruikt om scherpe lijnen en randen te creëren tijdens het schilderen. Samen kunnen al deze producten worden gebruikt om nauwkeurige en professioneel ogende verfklussen op verschillende oppervlakken te creëren.

Bevat:

2x Plakvellen 200x300mm