We ondervinden problemen met de server de website kan erg langzaam zijn excuses voor het ongemak!

Green Stuff Silicone Cleaning Mat for 3D Printing

7.50

Artikelnummer: GSW3654

Uitverkocht

Verzend/verpakkingskosten

Bestellingen via internet voor 16.00 uur worden dagelijks op dezelfde dag verzonden

Bestellingen Nederland

Tot €10.00: € 8.95
Van €10.00 tot €35.00: €6.95
Van €35.00 tot €100.00: €3.95
Vanaf € 100.00: Gratis
Bestellingen BE/DE: € 12.50
BE Vanaf € 150 € Gratis
Bestellingen FR: €15.00

De GSW siliconen klapmat voor 3D-printen is ontworpen als het perfecte hobbyaccessoire voor elke 3D-harsprinter of -schilder. Het is gemaakt van flexibele siliconen en kan worden opgerold om gemakkelijk in een hobbygereedschapskist te passen. Het heeft een 3,5 mm hoge contour rondom de omtrek om morsen van hars, reinigingsalcohol en zelfs verf te voorkomen.

Dit product is gemaakt van zacht aanvoelende siliconen die je tafel beschermen tegen gemorste verf, waardoor het perfect is voor je hobbygrot of elke andere plek waar je geen rommel wilt maken. De antislip achterkant zorgt voor een stevige grip op de tafel en voorkomt dat deze wegglijdt. Eenvoudig te reinigen met water of alcohol, of zelfs in de vaatwasser.

Deze set bevat 1 klapmat.
Kleur groen
Afmeting: 410x310mm

WAARSCHUWING: Knip hier niet met scherp gereedschap of mesjes op, omdat dit onomkeerbaar kan snijden. Dit is geen snijmat.

Hoe maak je hars schoon na 3D-printen?
Uw afdrukken na het afdrukken kunnen reinigen, is een belangrijke stap in de nabewerkingsworkflow om de best mogelijke kwaliteit van het eindproduct te garanderen. Hier is een algemene gids voor het schoonmaken na 3D-printen:

Veiligheid voorop: zorg ervoor dat u de juiste veiligheidsuitrusting draagt voordat u ze aanraakt. Dit omvat nitrilhandschoenen om uw huid te beschermen, een veiligheidsbril om uw ogen te beschermen en werken in een goed geventileerde ruimte.
Verwijder de print: verwijder het geprinte object voorzichtig van het bouwplatform. U kunt een plastic spatel gebruiken om het te scheiden zonder iets te beschadigen.
Overschot afvoeren: Houd het bedrukte bit boven het vat en laat het overtollige water teruglopen in het vat. U kunt een zachte borstel of spatel gebruiken om het overtollige te verwijderen.
Spoel de afdruk af: Nadat u zoveel mogelijk overtollig materiaal hebt verwijderd, is de volgende stap het reinigen van de afdruk in een bad met isopropylalcohol of een vergelijkbaar oplosmiddel. Dit helpt bij het oplossen van eventuele resterende niet-uitgeharde hars. In deze stap helpt het echt om een siliconen schoonmaakmat te hebben om je bureau te beschermen en vloeistoffen tegen te houden.
Drogen: Na het reinigen moet het volledig worden gedroogd. Gebruik perslucht, papier of een zachte doek om achtergebleven alcohol te verwijderen. Je kunt het ook aan de lucht laten drogen, maar dit kan langer duren.
Post-uitharding: Nadat de wargame-miniaturen of Warhammer-bits volledig droog zijn, moet deze worden nagehard. Dit wordt gedaan door het bloot te stellen aan UV-licht, waardoor het volledig uithardt. Dit kan worden gedaan met behulp van een UV-uithardingskamer of door deze in natuurlijk zonlicht te laten staan.
Eindschoonmaak: Nadat het is uitgehard, kunt u de eventuele ondersteunende structuren verwijderen en indien nodig schuren of polijsten. Het wordt ten zeerste aanbevolen om de ondersteunende structuren in de alcoholspoelfase te verwijderen, omdat ze op dit moment meestal zwakker zijn door het effect van de alcohol en veel gemakkelijker te verwijderen zijn.
Dit is een algemene gids en de stappen kunnen variëren, afhankelijk van het type hars en de printer die u gebruikt.