1. Home
  2. Modelbouw
  3. Effecten/ Toebehoren
  4. Weathering
  5. Water Effecten
  6. Green Stuff UV Resin 30ml – Water Effect

Green Stuff UV Resin 30ml – Water Effect

7.85

Artikelnummer: GSW2020

Uitverkocht

Verzend/verpakkingskosten

Bestellingen Nederland

Tot €10.00: € 8.95
Van €10.00 tot €35.00: €3.95
Van €35.00 tot €100.00: €6.95
Vanaf € 100.00: Gratis
Bestellingen BE/DE: € 12.50
Bestellingen FR: €15.00

GSW biedt een gloednieuw alternatief voor kunstenaars en modelbouwers die watereffecten willen creëren met deze Ultraviolet Hars.

Een eenstapsgel met kristaltransparantie, knijp dit product rechtstreeks uit de fles op uw diorama of miniatuurbasis om prachtige replica’s van de zee, rivieren, meren, vijvers of plassen te creëren. Het heeft een groot aantal voordelen ten opzichte van andere traditionele manieren om watereffecten te creëren:

Ultrasnel drogende gel. Dit product kan gecombineerd worden met een UV Torch (LINK) om in 2-4 minuten te drogen. Op een zonnige dag heeft de gel een droogtijd van 5-10 minuten. Op een bewolkte dag, 20-40 minuten.
Kan worden geverfd. De UV-hars kan worden gemengd met al onze inkten (LINK) (LINK) om de gel met slechts een paar druppels te verven, waardoor verschillende soorten water kunnen worden gecreëerd, zoals moerassige moerassen of radioactieve meren! BELANGRIJK: als je het wilt verven met onze CANDY (LINK)-inkt, moet je het aanbrengen wanneer de hars volledig is uitgehard
Krimpt niet. De UV-hars krimpt niet zoals andere waterreplicerende materialen. De gebruikte hoeveelheid hars is de hoeveelheid hars die u krijgt wanneer deze volledig is gedroogd.
Meerlaags vriendelijk. Als je het effect wilt creëren dat je iets in water onderdompelt, kunnen meerdere lagen op elkaar worden geplaatst zonder laagmarkeringen achter te laten.
Kan gemakkelijk worden gesneden, gepolijst en bewerkt. De hars is gemakkelijk te manipuleren en kan worden gevormd en gesneden zoals u wilt!
Lage geur en toxiciteit in vergelijking met meer traditionele methoden.
Bevat: 17ml

* Wanneer de hars in zijn niet-vaste staat is, kunt u een heteluchtpistool of een keukenaansteker gebruiken om de hars te verwarmen en eventuele luchtbellen die erin zijn vastgelopen te verwijderen.
* Houd er rekening mee dat de hars voor onbepaalde tijd in zijn geltoestand blijft totdat een bron van natuurlijk licht of ultraviolet licht ermee in contact komt.
* Stel de binnenkant van de fles niet bloot aan natuurlijk licht, anders kan de gel een reactie veroorzaken en kristalliseren.

UV-harswaarschuwingen

– Omgevingscondities kunnen de eigenschappen van het materiaal beïnvloeden
– Gebruik op een droge, geventileerde plaats en bij een temperatuur tussen 18°C ​​en 25°C wordt aanbevolen. Extreme kou en hitte kunnen het materiaal beschadigen.
– Gebruik onder ongeschikte omstandigheden, onvoldoende blootstelling aan UV-licht of onvoldoende UV-lichtopbrengst kan ertoe leiden dat het oppervlak na uitharding plakkerig aanvoelt. In dit geval raden we aan om meer UV-licht of glanslak aan te brengen.
– We raden aan om het product binnen 10 maanden te consumeren. De houdbaarheid van het product kan na opening afnemen afhankelijk van de staat van bewaring, blootstelling aan UV-licht en lage temperaturen.