Hoera we mogen weer open! ondertussen zijn we ook druk bezig met de website we hopen het snel af te hebben.

Italeri 1:9 Triumph 3HW

35.00
Artikelnummer: IT7402

Uitverkocht

Bestellingen tot €30 verzendkosten: €6,95
Bestellingen €30 tot €100: Verzendkosten €3,95
Bestellingen boven €100: Verzendkosten Gratis
BestellingenBE/DE/FR : €12,50

Level 4

U bent nog lijm,verf,kwastje,schaar/mesje nodig.

Bij het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog was Groot-Brittannië onvoorbereid om dit conflict het hoofd te bieden en moest het snel een tekort aan apparatuur en middelen opvangen.

Wat betreft motorfietsen, voornamelijk gebruikt voor verbindingen tussen afdelingen en voor orderhouders, moest de beroemde DR “Dispatch Raiders” zich aanpassen om militaire voertuigen om te zetten in militair gebruik, met militaire kleuren, waaraan twee frames werden toegevoegd. metaal waar u hennepzakken kunt bevestigen.

Triumph heeft dit model, afgeleid van het Tiger 80-model, snel voorbereid met een boven klepmotor en een parallellogram vork.

Dit motorfietsmodel werd onmiddellijk operationeel op alle fronten waar het Britse leger vocht, in Afrika, Azië en Europa.

In de jaren onmiddellijk na het einde van het conflict hadden veel landen die oorlogsmateriaal van de Britse regering ontvingen, waaronder Griekenland en Italië, deze fietsen voor een lange periode die robuust en betrouwbaar bleek te zijn, zij het zeer Spartan, zoals al het Britse oorlogsmateriaal.

Menu