AMMO MIG Oilbrusher Black

2.95

Artikelnummer: MIG3500

Uitverkocht

Bestellingen tot €30 verzendkosten: €6,95
Bestellingen €30 tot €100: Verzendkosten €3,95
Bestellingen boven €100: Verzendkosten Gratis
BestellingenBE/DE/FR : €12,50

Deze kleur kan worden gebruikt om schaduwen, rookeffecten en vetstrepen te creëren.
Perfect voor het verduisteren van andere kleuren.

De nieuwe OILBRUSHER is het ultieme en revolutionaire modelleerproduct.
OILBRUSHER bevat olieverf van hoge kwaliteit die speciaal is geformuleerd voor gebruik bij het modelleren, verdund tot de perfecte consistentie om direct uit de pot te worden aangebracht.
De dop heeft een exclusieve, ingebouwde, hoge precisiekwast om de kleur direct op uw model aan te brengen, zonder de olieverf op een palet of een stuk karton te hoeven plakken. Deze evolutie voorkomt dat de olie uitdroogt en verspilt het product onnodig.
Verder bevat de moderne container een dispenser-cleaner systeem dat de overtollige verf van de kwast verwijdert, waardoor precies de juiste hoeveelheid in de tip achterblijft. Traditionele olieverfbuizen waren rommelig om te gebruiken en moeilijk te openen wanneer de olieverf opdroogt rond de dop waardoor deze vast kwam te zitten.
Dit gebeurt niet met de OILBRUSHER, het is altijd schoon en altijd stabiel.
Naast al deze voordelen, bespaart dit revolutionaire ontwerp op de lange termijn ook producten en kosten, met name wanneer wordt gedacht dat OILBRUSHER minder duur is dan traditionele olieverf op de markt.

Het OILBRUSHER-kleurengamma omvat de meest voorkomende tinten die worden gebruikt in schaalmodellen, waarbij onnodige tonen worden vermeden die anders grotendeels ongebruikt zouden blijven op de bank.
Met olieverf schilderen was nog nooit zo leuk en eenvoudig. OILBRUSHER is je olieverf met ingebouwde applicatorkwast; een uniek en exclusief AMMO-product.

Merk: Ammo Mig