Tamiya 1:10 DT-03 Chassis Racing Fighter #58628

105.00

Artikelnummer: TAM58628

Uitverkocht

Verzend/verpakkingskosten

Bestellingen via internet voor 16.00 uur worden dagelijks op dezelfde dag verzonden

Bestellingen Nederland

Tot €10.00: € 8.95
Van €10.00 tot €35.00: €6.95
Van €35.00 tot €100.00: €3.95
Vanaf € 100.00: Gratis
Bestellingen BE/DE: € 12.50
BE Vanaf € 150 € Gratis
Bestellingen FR: €15.00

U bent nog een zender,lader,accu en servo nodig.

De Racing Fighter is gemonteerd op het leuke en eenvoudig te bouwen DT-03 chassisplatform. Bedoeld als een gemakkelijk te starten model om jonge bestuurders aan te moedigen de wereld van R/C te betreden, het intuïtieve en toch stevige ontwerp maakt een probleemloze montage mogelijk en geeft minder ervaren gebruikers de mogelijkheid om het R/C-model onder de knie te krijgen samenstelling en constructie.

Deze kit heeft een gloednieuw ontwerp van de behuizing van polycarbonaat met aantrekkelijke, vierkante lijnen en een stijlvolle achtervleugel. Deze kit bevat een extra bonus! Het beschikt over een op koppel afgestemde motor en CVA-oliedempers om het sneller uit de doos te maken. Dankzij de CVA-oliedempers kan het chassis het ruige terrein van elk park of vuilveld beter aan.

DT-03 Chassis in één oogopslag:

De stijlvolle slanke vorm van dit chassis komt voort uit het lichtgewicht maar duurzame monocoque frame, dat is voorzien van een in lengterichting geplaatste batterij en de R/C-apparatuur langs de middellijn voor een uitstekende balans. De combinatie van een lange wielbasis van 287 mm en vierwielophanging met dubbele draagarmen, gekoppeld aan CVA-oliedempers met lange armen, zorgt ervoor dat het model stabiel kan rijden op slecht wegdek. Geribbelde voorbanden en achterbanden met vierkante spikes bieden voldoende grip, en de achteraan geplaatste versnellingsbak is afgedicht om te beschermen tegen stof en vuil, en het ingebouwde differentieel zorgt voor soepel bochtenwerk.